Alles is media

Alles is media

Tekst | Video | Social | Pers

Stacks Image 14

Tekst is de basis

Zelfs wanneer beeld de belangrijkste drager van een boodschap is, dan blijft tekst de basis. In tekst leggen we namelijk vast wat de toegevoegde waarde is; wat we willen bereiken en wat de boodschap moet zijn. Ook wanneer de potentiële klant weinig teksten te zien krijgt, dan blijft tekst van belang voor de interne communicatie. Ruim 25 jaar schrijf ik teksten voor internet, bladen en presentaties. In 2018 heb ik een boek geschreven. De truc is de juiste copywriters en eindredacteuren betrekken. Want kort en bondig in schrift communiceren, blijft de basis voor elke strategie of campagne.
Albert ons door een proces geleid dat uiteindelijk heeft geresulteerd in focus op een paar klantengroepen. Zijn boek "Marketingplan Today" was de basis. Een absolute aanrader!
Rini Mathijssen - bestuurslid van de Stichting Wereldwinkel
Because of his experience and skills in the Photographic and Videographic market he always gave me the right input when needed. The technical knowledge Albert has is enormous!
Fons van Teijn - Managing Director at Manfrotto Distribution Benelux BV
Stacks Image 3

Val op met video

Tien jaar geleden stond YouTube nog in de kinderschoenen en streaming diensten bestonden nog niet. Vanaf het eerste jaar heb ik ervaring op YouTube en diverse sociale platforms. Wanneer zet je YouTube is en wanneer Vimeo? Is Facebook adverteren beter dan Google ads? Wat is een slimme mix van traditionele marketing met de bewezen elementen van de nieuwe media? Zo heb ik met een bescheiden budget een app ontwikkeld die 250.000 keer gedownload is en video’s gemaakt die honderdduizenden keren op internet bekeken zijn. Zonder grote budgetten is een mega impact mogelijk. De belangrijkste vraag: hoe ver durf je te gaan om op te vallen?
Stacks Image 6

Win harten met interactie

Sociale media hebben de manier hoe bedrijven met klanten communiceren veranderd. Of je nu voor- of tegenstander bent; ze zijn er en omarm ze als marketeer. Gelukkig is het geen magie wat wel werkt en wat niet. Elk platform heeft zijn eigen kracht en bereik. Kies het juiste platform en maak makkelijker contact met doelgroepen. Elke dag een nieuwe prospect is geen utopie voor MKB. Een sterkere binding met klanten was eerder niet zo bereikbaar noch schaalbaar.
Stacks Image 9

Converteer met de juiste website

Van niets naar een professionele en vindbare website op het web hoeft niet moeilijk te zijn. Alles begint met een plan en een schets. Wat is het doel en hoe bereik je de eerste meetbare resultaten? Wanneer dat staat is opschalen met adverteren een optie. Lees verder op 'marketing automation' hoe dat werkt. Of neem contact op en ik toon desgewenst de portfolio van websuccessen die ik met partners heb gerealiseerd.