ID-Tank [Albert Zeeman] voor [digital] marketing en communicatie

ID-Tank

[digital] marketing | strategie | media | innovatie

Stacks Image 10

Timing bepaalt succes

Verbaasd waarom geplande resultaten uitblijven? Als gecertificeerd marketeer heb ik diverse organisaties geholpen in de juiste markten te stappen. Daarbij hebben we soms de boodschap gewijzigd. Vaak het plan en de methodes aangescherpt. Het geheim achter succes blijkt keer op keer TIMING.

Mijn naam is Albert Zeeman. Mijn methode om snel een marketingplan te maken is gepubliceerd in het boek "Marketingplan Today". Op de betreffende website kan iedereen gratis, inclusief mijn online hulp, een plan maken. Als Business Versneller en Trendwatcher verleen ik mijn diensten onder het label "ID-Tank”.
Stacks Image 13

Track record

Als ID-Tank help ik graag van ideegeneratie tot uitvoeringsplan en uiteindelijk vergroten van het bedrijfsresultaat: IDEAS DELIVERED. Mijn referenties staven de toegevoegde waarde qua nieuwe ideeën, innovaties en MarCom creativiteit. Zo stond ik aan de basis van prepaid bellen, de eerste CRM systemen, distributie van consumentenproducten via Apple, Ikea en diverse startups zoals kickstarter Travis Translator.
“Albert is the Einstein of Marketing in the Netherlands. He helped us creating a professional corporate image that boosted our market position several points. Hire Albert and get busy!”
Toon Bijnen, SuperOffice Benelux
Marketingplan Today - ID-Tank - Albert Zeeman
Vanmiddag in 1 uur marketingplan gemaakt met ex IKkologie leerling en inmiddels zelf trainer Albert Zeeman. Sterk concept!
Remco Claassen: spreker, trainer en auteur
Stacks Image 16

Een goed plan in 1 middag

In de vijfentwintig jaar dat ik organisaties en individuen heb mogen helpen met marketing, zijn er heel wat in de Quote lijst gestegen. Natuurlijk ging er ook wel eens wat mis. Al deze kennis en ervaring heb ik samengevat in een nieuwe aanpak om in een mum van tijd alle neuzen dezelfde kant op te laten kijken. Met zes vragen bepalen wij de identiteit, propositie en promotie mogelijkheden van product, dienst of organisatie.